Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
8.2.2020, Milan Šurkala, aktualita
Reklamy jsou jedním ze způsobů, jak zajistit financování jinak bezplatného obsahu. Google se však rozhodl zatočit s příliš otravnými reklamami u videa, a proto je jeho internetový prohlížeč Google Chrome bude v budoucnu aktivně blokovat.
Deluxa (225) | 11.2.202013:28
Je jasne ze napriklad youtube tie 5s agresivne reklamy nezrusi, tipujem ze sa za to aj najviac plati. Ok treba to brat ako sucast webu lebo veci nefunguju zadarmo. V prvom rade ale by mali retardi riesit to aby mi pri pozerani napriklad videa o hrach a hrani nevyskakovali reklamy na kupelnove produkty, sanitu a zachodove misy. Alebo pri pozerani technickych navodov o obrabani kovov na vas vyskoci video o niekom co riesi ucesy. To je absolutny bullshit, nie je sanca ze by ma ta reklama,produkt alebo osoba v nej v ten moment zaujala alebo by som tu reklamu nepovazoval za extremne otravnu. Jedine co ma napadlo je ze to snad robia schvalne podla nejakeho psycho programu pridelovat reklamy vs videa s co najextremnejsou tematickou separaciou aby ste si to lahsie pametali? U mna s 0 bodovou efektivitou...cele zle. Za mna konkretne teda efektivna reklama by bola ta ktore je spojena s videom, pretoze je pravdepodobne ze ak to sledujete tak mate v tom tematickom okruhu aj zaujem o take produkty, sluzby alebo cokolvek s tym spojene.
Odpovědět0  1
Milan Šurkala (4972) | 15.2.202011:40
Tak takový příspěvek jsem nečekal. Všichni se vztekají, že je Google sleduje, dělá jejich online profily a předhazuje jim perfektně relevantní reklamy jejich zájmům, až je naprosto udivuje, kde o jejich zájmech sehnal tolik informací a Vy máte přesně opačný problém. Je zajímavé, jak to, s čím má ohledně soukromí problém celý svět, Vy naopak chcete. Nemáte jen vypnuté cookies ­(nebo jinou formu sledování­) v prohlížeči?
Odpovědět0  0
honza1616 (3699) | 10.2.202017:24
...taky nic moc, reklama vsude kam se podivas a cim mensi plocha tim horší
Na tabletu to jeste jde, ale na telefonu mam okynko o velikosti 2x4cm
https:­/­/ibb.co­/rGVTQps
Odpovědět0  0
Pali P. (105) | 8.2.20209:39
Reklamy na weboch ma naozaj donútili používať Adblocker, odporúčam to aj celému svojmu okoliu. Ak má web detekciu Adblockerov, používaja clickbait alebo paywall, taký rovno ignorujem, prípadne využijem NoScript ak to zaberie. Na niektorých SK weboch fungovalo aj NepiJano, na tie však už i tak vôbec nechodím.
Od Adblokerov ma už asi ťažko niekto odučí. Uvažujem však, že na zopár weboch ktoré čítam pravidelne, blokovanie reklamy vypnem. No ešte som k tomuto kroku sám seba nepresvedčil.
Odpovědět9  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.